Hytten

Trysilhytten 877

DEJLIG SKIHYTTE PÅ SYDSIDEN AF TRYSILFJELDET MED SKI IN/SKI OUT, 6 SOVERUM, 2 BADERUM, SAUNA, BRÆNDEOVN, INTERNET OG KABEL-TV, PLADS TIL 12 PERSONER OG MEGET VELUDSTYRET KØKKEN

Dejlig hytte på 165 m2 beliggende på sydsiden af Trysilfjeldet. Ski in/ski out for både slalom og langrend. Lige nedenfor grunden går transport løjpen, der går direkte ud i både slalompister og langrendsspor.
Hytten indeholder 6 soveværelser med i alt 12 sengepladser, 2 badeværelser med brus og toilet og desuden 1 badekar, sauna og vaskemaskine. Der er et stort køkken/alrum med spiseplads til 12 personer, chaiselong og brændeovn. Udgang til stor sydvest vendt terrasse (50 m2).

 

Hytten ligger i hytteområdet Håvi på Trysilfjellet Sør, som er ca. 5 minutters kørsel fra Trysil Turistcenter og ca. 10 minutter til Trysil centrum. Skiløjperne går direkte fra hytten jævnt nedover og det tager 5-10 minutter på Ski til de 2 store lifter T1 og T2 ved Trysil Turistcenter – nemt og enkelt også for de mindste.

Trysil Turistcenter er et godt udgangspunkt for skiløb. Lift systemet går herfra ud til hele fjeldet. Her findes også børneområde og skiskolerne.

HYTTEN: 1. etage består af indgang med entre og garderobe, køkken med spiseplads til 12, der forefindes ligeledes Brændeovn, Chaiselong, TV og baby højstol. Fra køkkenet er der direkte udgang til stor sydvendt terrasse med udsigt til fjeldet og terrænet.
Der er en soverums afdeling som indeholder 1 masterbedroom m/kingsize seng (180 cm), 1 soverum med to enkelsenge (80 cm), 1 soverum med dobbelseng (150 cm) samt badeværelse med wc, håndvask, brusekabinet og vaskemaskine.

I køkkenet er der stort køle/fryseskab, varmluftsovn, mikroovn, kogeplader, opvaskemaskine og  veludstyret køkken med service til min. 12 personer.

Underetagen består af fordelergang med udgang til terræn. Stue med TV, hjørnesofa og lænestole. Badeværelse med brusekabinet, badekar og sauna.
Der er også en soverums afdeling som indeholder 1 stort soverum med kingsize seng (180 cm), 1 soverum med to enkelsenge (90 cm i bredden) og 1 soverum med køjeseng.

Hytten er ideel til 2-3 familier og er fuldt udstyret til 12 personer.

RYGNING ER FORBUDT I HELE HYTTEN OG HUSDYR MÅ IKKE MEDBRINGES

Kort over området